Poco Loco's Estrella

('Chica')

 

  

 

 

Chica is de ondernemende en actieve bewoner in onze cattery. Ze vond in heel korte tijd prima haar plekje in de groep. Zelfs de bazin Queeny had geen enkele moeite met haar en heeft haar volkomen geaccepteerd.

Chica is een lieve, charmante en vooral slimme poes: ze heeft alles snel door en observeert goed. Hierdoor weet ze al heel rap hoe het werkt: of het nou om de rangorde gaat of om een simpel kattenluik dat ze nog nooit eerder in haar leventje gezien had...en waar ze binnen no time doorheen stoof!

Chica krijgt graag aandacht en komt er ook zelf om vragen. Als de anderen aandacht krijgen, is ze er als de kippen bij! Ach, een beetje gezonde jaloezie kan geen kwaad! 

Spelen doet ze ook graag. Ze vindt alles leuk: alleen spelen, met de poezen en de kater of met ons. En er blijft geen speeltje onaangeroerd....

Chica had op zeer jonge leeftijd al een mooie dichte, blauwe vacht. Ook de keurmeester was dat niet ontgaan en daarom kreeg ze - naast de qualificatie U1, Best in Variëteit en nominatie voor Best in show - de Ereprijs tijdens haar eerste Neocatshow op 25 oktober 2016 in Hoevelaken! 

Voor ons en de andere katten is Chica een heel lief en enthousiast huismaatje waar we heel erg blij mee zijn. Met onze kater Fonzie heeft zij al mooie en lieve kittens gekregen, waaraan beiden hun geweldige eigenschappen hebben doorgegeven. 

 

copyright disclaimer colofon