Jillepil Britstift

('Jilly')

 

 

 

 

Jilly is een lieve, alerte dame. Ze onderzoekt alles tot in detail: als er iets nieuws te ontdekken valt, is ze er als de kippen bij! Jilly houdt enorm van gezelligheid en is vaak bij ons in de buurt. Ze is heel goedig en erg sociaal in de groep. 

Jilly is altijd vrolijk en enthousiast en ze speelt graag. Toen ze nog een klein kittentje was, was ze altijd samen met haar beste vriend, onze kater Fonzie. Ze zijn nog steeds maatjes, maar sinds de komst van Chica  - en Fonzie 'een grote jongen' is geworden - speelt ze ook graag met haar. Ze vindt het prima om alle ligplekjes en speeltjes met de anderen te delen en geniet van al het poezelige gezelschap om haar heen.

Haar slaapjes doet ze hoog op de krabpaal of op de kast.

Jilly heeft een mooie, dicht ingeplante lilac-crème vacht in tortie-patroon (schildpad). Ze krijgt hierdoor een hele zachte uitstraling en is heel mooi in contrast met onze blauwe kater, Fonzie. Van het kleine pluizenbolletje dat ze was is ze inmiddels uitgegroeid tot een grote, flinke poes!

Jilly krijgt graag een aai over haar bolletje en ze komt af en toe bij ons op schoot liggen. Ze is dan helemaal in de kroelstemming en spint er hevig op los! Haar beste vriend Fonzie lebbert haar soms helemaal af, dus deze dame wordt overladen met liefde. Wat een bofkontje!

 

 

 

copyright disclaimer colofon