Siggy Elin de Boutonnier

('Siggy')

 

 

 

 

 

 

Siggy kwam ter wereld op 28 mei 2018, samen met haar zusje Matsy. Aanvankelijk dachten we dat we twee katertjes hadden. Siggy en Matsy waren grote, stevige, stoere kittens en wekenlang was het moeilijk te zien of ze nu meisjes of jongetjes waren. Pas na een aantal weken onthulden zij hun geheim toen steeds duidelijker werd dat de 'boys' een tweekleurige vacht hadden: crème en lilac. De dierenarts bevestigde dit heel stellig: het ging om dames, niet om heren!

Dame of niet, Siggy en Matsy bleven stoer en groeiden als kool.. als katers, zouden wij bijna willen zeggen.

Siggy mag er dan stoer uitzien, ze is erg lief en rustig van karakter. Inmiddels heeft ze op shows ook laten zien, dat ze ontspannen kan blijven, ondanks de vele mensen en katten om zich heen. Ze functioneert prima in de groep en wordt dagelijks nog heerlijk vertroeteld door zus Monique en moeder Jilly.

Siggy draagt het langhaargen en heeft de mogelijkheid langhaarkittens te krijgen. Voor volgend jaar hopen we op een eerste nestje waar Brits langhaartjes bij zitten. Maar eerst mag ze lekker opgroeien en genieten van haar kittentijd. En wij genieten van haar!

 

 

copyright disclaimer colofon